Logo Joomla Heerenveen

gebruikersgroep joomla heerenveenMet het gratis CMS Joomla is het maken van een website binnen bereik gekomen voor ieder die zich er in wil verdiepen. Joomla heeft veel mogelijkheden zowel voor de beginnende gebruiker, de gevorderde hobbyist als voor de web professional

Onze enthousiaste Joomla gebruikersgroep komt bijeen om kennis en informatie te verzamelen over Joomla maar vooral ook om ervaringen te delen en van elkaar te leren. We werken daarbij samen met JoomlaCommunity.

 
Gebruikersgroep Joomla! Heerenveen
 

Met Joomla is het maken van een website binnen bereik gekomen voor ieder die zich er in wil verdiepen. Joomla is een contentmanagement systeem om websites te bouwen en te beheren en is gratis te downloaden van internet. Joomla heeft veel mogelijkheden voor zowel de beginnende gebruiker, de gevorderde hobbyist als voor de webprofessional. Het is een inspirerende bezigheid om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met Joomla. Joomla wordt onderhouden en ontwikkeld door 's werelds grootste open source community.

Joomla wordt gebruikt door meer dan 3% van alle websites wereldwijd, variërend van een kleine hobbysite tot aan bedrijven als Ebay, Ikea, Sony, MTV en Exact. Meer dan 3000 overheidswebsites wereldwijd en ook de websites van de Verenigde Naties draaien onder Joomla.

Joomla! Heerenveen

Joomla! Heerenveen is een gebruikersgroep die samenwerkt met JoomlaCommunity. Onze Joomla gebruikersgroep komt bijeen om kennis en informatie te verzamelen over Joomla maar vooral ook om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Momenteel is er maandelijks een werkgroep avond.

Interesse?

Heb je belangstelling voor onze activiteiten kom dan eens langs op de derde maandag (Werkgroep) van de maanden september tot en met mei van 19.30 – 22.00 uur in MFA Aengwirden (zaal 2 “By de Fjilden” op de 1e verdieping), It Hiem 3, 8458 CA Tjalleberd. (voor data en info zie het onderdeel Werkgroep).

Voor algemene informatie betreffende de gebruikersgroep kun je e-mailen naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Privacyverklaring Joomla! Heerenveen

Sitemap